Onze wijnen

17 wijnen
Sorteer op
Toon
Toon als
Mooie volle licht boerse wijn. No Sulphur Added, geen sulfiet gebruik in de wijngaarden en tijdens het maakproces. Volle krachtige stijl met veel inhoud
Krachtige neus met tonen van gedroogd fruit, pruimen en specerijen. In de mond veel sap en structuur. Aanwezige maar verteerbare tannines geven de wijn een mooi mondgevoel
Uitgesproken neus van vanille, wit fruit en specerijen. In de mond veel concentratie en een aangename romigheid.
In de neus kruidigheid en tonen van gedroogd wit fruit. In de mond veel mineraliteit met strakke en frisse zuren. De wijn heeft een zeer lange, verkwikkende afdronk en is gastronomisch zeer interessant.
Onconventionele witte wijn met een neus van bittere amandelen, rijpe abrikoos en florale tonen. De smaak is zeer notig met onderliggend fruit en aangename zuren.
Uiterst aromatische wijn met tonen van noten, gedroogd fruit, witte chocolade. In de smaak gedroogd fruit met onderliggende kruidigheid. Enorme complexiteit lengte en mineraliteit in de afdronk.
Licht verteerbare rode wijn met in de neus gedroogde pruimen en rood fruit. In de mond zachte tannines en een zekere sappigheid, serveer licht gekoeld.
Aromatische rode wijn met in de neus tonen van kersen, tabak en specerijen. Stevige maar ronde tannines geven deze lichte rode wijn veel ruggengraat. De smaak is complex, kruidig met veel lengte en verfijning.