Aanmelden voor nieuwsbrief
RSS

Nieuws

woensdag 7 juni 2017
Wijnliefhebber én sales support medewerker Anita proeft en beoordeelt twee keer per maand een van onze wijnen. Vandaag: Mireia van Bodega Pinord!
lees verder
donderdag 18 mei 2017
DGS WIJN en Coenecoop Wine Traders in Waddinxveen, vertegenwoordigers van een groot aantal toonaangevende wijnhuizen en marktleider in zowel supermarkt-, speciaalzaak-, als foodservicekanaal, zoeken een ervaren key accountmanager met ervaring in de food / retail sector en met een grote passie voor wijn!
lees verder
donderdag 11 mei 2017
Ben jij die student die 24/7 online is? Kennen Facebook en Instagram voor jou geen geheimen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Delta Wines, de grootste wijnimporteur van Nederland, is op zoek naar een STAGIAIR(E) SOCIAL MEDIA.
lees verder
donderdag 16 februari 2017
Voor wijnimporteur Richard zijn juist deze eerste maanden van het nieuwe jaar de drukste maanden: “Samen met mijn collega’s moet ik alle nieuwe jaargangen beoordelen, volumes reserveren en dat uiteraard tegen de juiste condities.”
lees verder
maandag 16 januari 2017
Verantwoord wijn drinken en daarvan genieten krijgt extra stimulans met WIM. Amsterdam, 9 januari 2017 Op de Horecava is aan Petro Kools van restaurant Da Vinci de de WIM-award uitgereikt door de voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren, de heer Peter van Houtert. De feestelijke uitreiking vond plaats op de stand van KHN. Daarmee onderstreept KHN het belang van verantwoord genieten van alcohol. WIM staat voor ‘Wine in Moderation’, een internationaal initiatief dat als platform informatie geeft aan de consument om verantwoorde wijnconsumptie bij de consument verder te stimuleren.
lees verder
dinsdag 6 december 2016
Elke maand zijn er verschillende vakbladen met wijnratings. Wij verzamelen ze voor jou en zetten ze in een overzicht online.
lees verder
maandag 31 oktober 2016
Elke maand zijn er verschillende vakbladen met wijnratings. Wij verzamelen ze voor jou en zetten ze in een overzicht online.
lees verder
donderdag 13 oktober 2016
Coenecoop's Richard van der Linden is vinoloog en gastblogger van Live Green Magazine. In zijn eerste blog vertelt Richard hoe hij in de wijn is terechtgekomen.
lees verder
vrijdag 16 september 2016
Onlangs werd bekend dat de extra belasting op mousserende wijnen per 1 januari a.s. komt te vervallen. Dat is fantastisch nieuws voor de consument, voor u en voor heel veel van onze producenten!
lees verder
vrijdag 16 september 2016
Op 25 & 26 september 2016 organiseren DGS WIJN, Coenecoop Wine Traders en Pallas Wines de derde editie van de Wereldse Wijndagen.
lees verder