Aanmelden voor nieuwsbrief
RSS

Nieuws

donderdag 21 september 2017
Delta Wines zoekt een ervaren Data Marketeer / Marketing Intelligence Analist die mee bouwt aan de stappen om Delta Wines fact-based professioneler in de markt te zetten.
lees verder
vrijdag 15 september 2017
De nieuwe botteling van Sole brengt een verrassing met zich mee. De shiraz is verruild voor cabernet franc.
lees verder
vrijdag 15 september 2017
Soave Corte del Pozzo naar Soave Borgoletto. Behalve de naam en het bijbehorende label is er helemaal niets aan deze prachtige Italiaanse Soave van Fasoli Gino veranderd!
lees verder
vrijdag 15 september 2017
La Noria rosé heeft een nieuw, modern jasje gekregen. Met deze nieuwe uitmonstering mis je deze fles niet, deze wijn valt op! Van een klassiek label naar modern, maar met behoud van het bekende blaadje op de fles.
lees verder
vrijdag 15 september 2017
Cantina Pizzolato heeft de kunstenares Francesca Cavallari gevraagd om een nieuw etiket te ontwerpen voor de Vacanziere. Francesca is heeft zich laten inspireren door stripboek helden.
lees verder
vrijdag 15 september 2017
Op dit moment stromen er nieuwe labels in van False Bay. Deze nieuwe labels vertellen - met afbeelding en extra titel bij de druivensoort het eigen verhaal van elke wijn. Met de labelvernieuwing is gelet op herkenbaarheid van de wijnen in het schap.
lees verder
vrijdag 18 augustus 2017
Op maandag 28 augustus 2017 organiseren wij een unieke proeverij! Een proeverij van wijnen die wij normaal niet in ons assortiment hebben: De Natuurlijk NOG Meer Proeverij.
lees verder
woensdag 7 juni 2017
Wijnliefhebber én sales support medewerker Anita proeft en beoordeelt twee keer per maand een van onze wijnen. Vandaag: Mireia van Bodega Pinord!
lees verder
donderdag 11 mei 2017
Ben jij die student die 24/7 online is? Kennen Facebook en Instagram voor jou geen geheimen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Delta Wines, de grootste wijnimporteur van Nederland, is op zoek naar een STAGIAIR(E) SOCIAL MEDIA.
lees verder
donderdag 16 februari 2017
Voor wijnimporteur Richard zijn juist deze eerste maanden van het nieuwe jaar de drukste maanden: “Samen met mijn collega’s moet ik alle nieuwe jaargangen beoordelen, volumes reserveren en dat uiteraard tegen de juiste condities.”
lees verder