Nieuws

Levertijden feestdagen
dinsdag 16 april 2019
Graag informeren wij u over onze levertijden rondom de feestdagen. Leest u hier verder.
Joep Speet mag zich Magister Vini noemen
donderdag 7 maart 2019
Collega Joep Speet mag zich voortaan Magister Vini noemen. Een zeer verdiende titel, waarvan hij overigens de dertiende in Nederland is die deze mag voeren. Welverdiend na alle studie tijd, energie en uitgebreid onderzoek. Gefeliciteerd!

Lees hier het officiële persbericht van Stichting Wijnonderwijs Nederland.

Vacature: Accountmanager Vakhandel - ingevuld
maandag 18 februari 2019
Coenecoop Wine Traders is de specialist en markleider op het gebied van duurzame wijnen op de Nederlandse markt. Om ons succes verder uit te bouwen zijn we per direct opzoek naar een accountmanager vakhandel voor de regio Zuid Oost Nederland.
Vacature: Medewerker P&O (16-24 uur per week) - ingevuld
maandag 18 februari 2019
Delta Wines, in Waddinxveen, is op zoek naar een medewerker Personeel & Organisatie die de manager P&O ondersteunt bij de uitvoering van het totale P&O beleid. Hou jij van veel afwisseling in je werk en ben je zowel een doener als een denker? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!
Alcoholvrije wijnen
vrijdag 4 januari 2019
Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor de kwalitatieve alcoholvrije wijnen van La Source. Delta Wines heeft per januari 2019 La Source overgenomen, dé specialist in alcoholvrije wijnen. DGS WIJN is onderdeel van Delta Wines.
Levertijden feestdagen
dinsdag 18 december 2018
Graag informeren wij u over onze levertijden rondom de feestdagen. Leest u hier verder.
Coenecoop overduidelijk uw vin nature specialist
donderdag 6 december 2018
Voor vin nature kunt u het beste bij Coenecoop zijn. Dat we dé specialist in Nederland zijn op het gebied van biologisch, biodynamisch, vegan en vin nature blijkt maar weer. Drie van onze wijnen zijn winnaar in de Winelife vin naturelle beoordeling!
Platter's en Tim Atkin: Circle of Life is schitterend!
donderdag 6 december 2018
Circle of Life heeft schitterende beoordelingen gekregen van Tim Atkin en in Platter's wijngids voor Zuid Afrikaanse wijnen. Lees dit hier in het Nieuwsbericht van Waterkloof wines.
WhatsApp Business
maandag 3 september 2018
Om u nog completer van dienst te zijn, is onze afdeling Sales Support voortaan ook bereikbaar via WhatsApp Business. Zet ons telefoonnummer in uw telefoon en u kunt ons direct al bereiken!
Coenecoop in de pers
woensdag 4 april 2018
Elke maand zijn er verschillende vakbladen met wijnratings. Wij verzamelen ze voor jou en zetten ze in een overzicht online.