Nieuws

Proefschrift wijnen van het jaar!
woensdag 16 oktober 2019
Tijdens het 31e Proefschrift Wijnconcours zijn zowel Menade Nosso Verdejo Natural en Gustavshof Vom Berg Riesling verkozen tot wijn van het jaar 2019!
Een nieuwe parel in ons assortiment: Serendipity
donderdag 13 juni 2019
Serendipity, de wijnen van Nederlands wijnmaakster Monique Breuer. Acht jaar geleden schreef Monique een droom op papier. Een Pinot Noir moest er komen, zelf gemaakt. Inmiddels heeft Monique vijf jaargangen van haar eigen Pinot Noir Serendipity gemaakt in de Hemel-en-Aarde-vallei in Zuid-Afrika. Een goede reden voor Coenecoop Wine Traders om de Pinot Noir Serendipity op te nemen in het assortiment. Lees hier het volledige nieuwsbericht.
Joep Speet mag zich Magister Vini noemen
donderdag 7 maart 2019
Collega Joep Speet mag zich voortaan Magister Vini noemen. Een zeer verdiende titel, waarvan hij overigens de dertiende in Nederland is die deze mag voeren. Welverdiend na alle studie tijd, energie en uitgebreid onderzoek. Gefeliciteerd!

Lees hier het officiële persbericht van Stichting Wijnonderwijs Nederland.

Alcoholvrije wijnen
vrijdag 4 januari 2019
Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor de kwalitatieve alcoholvrije wijnen van La Source. Delta Wines heeft per januari 2019 La Source overgenomen, dé specialist in alcoholvrije wijnen. DGS WIJN is onderdeel van Delta Wines.
Coenecoop overduidelijk uw vin nature specialist
donderdag 6 december 2018
Voor vin nature kunt u het beste bij Coenecoop zijn. Dat we dé specialist in Nederland zijn op het gebied van biologisch, biodynamisch, vegan en vin nature blijkt maar weer. Drie van onze wijnen zijn winnaar in de Winelife vin naturelle beoordeling!
Platter's en Tim Atkin: Circle of Life is schitterend!
donderdag 6 december 2018
Circle of Life heeft schitterende beoordelingen gekregen van Tim Atkin en in Platter's wijngids voor Zuid Afrikaanse wijnen. Lees dit hier in het Nieuwsbericht van Waterkloof wines.
Coenecoop in de pers
woensdag 4 april 2018
Elke maand zijn er verschillende vakbladen met wijnratings. Wij verzamelen ze voor jou en zetten ze in een overzicht online.
Amsterdam Wine Festival
vrijdag 16 maart 2018
In alle reizen die je hebt gemaakt, ben je ooit bij een wijnhuis op bezoek geweest? Onze wijnproducenten vinden het geweldig om gasten te ontvangen. Graag nodigen we je uit de wereld van wijn verder te ontdekken! Delta Wines vertegenwoordigt Zuid-Afrika op de komende editie van het Amsterdam Wine Festival (16, 17 en 18 maart). Elke dag organiseren we samen met D-vine een rondleiding langs onze barren, we vertellen je er graag meer over.
Snert en warme choco
donderdag 21 december 2017
Deze week worden alle verkooprecords bij Delta Wines gebroken. Komt u bij ons afhalen dan kan het zijn dat u even moet wachten. Om dit wachten zo aangenaam mogelijk te maken bieden wij u een heerlijk bakkie snert aan of een beker warme chocolademelk met slagroom. Heel veel succes met de verkopen!
Azul y Garanza labelwijzigingen
vrijdag 15 december 2017
Goed nieuws! Recentelijk is het label van Fiesta de Azul y Garanza veranderd. Dit is de eerste van drie labelwijzigingen in totaal.