Nieuws

Coenecoop overduidelijk uw vin nature specialist
donderdag 6 december 2018
Voor vin nature kunt u het beste bij Coenecoop zijn. Dat we dé specialist in Nederland zijn op het gebied van biologisch, biodynamisch, vegan en vin nature blijkt maar weer. Drie van onze wijnen zijn winnaar in de Winelife vin naturelle beoordeling!
Platter's en Tim Atkin: Circle of Life is schitterend!
donderdag 6 december 2018
Circle of Life heeft schitterende beoordelingen gekregen van Tim Atkin en in Platter's wijngids voor Zuid Afrikaanse wijnen. Lees dit hier in het Nieuwsbericht van Waterkloof wines.
Coenecoop in de pers
woensdag 4 april 2018
Elke maand zijn er verschillende vakbladen met wijnratings. Wij verzamelen ze voor jou en zetten ze in een overzicht online.
Amsterdam Wine Festival
vrijdag 16 maart 2018
In alle reizen die je hebt gemaakt, ben je ooit bij een wijnhuis op bezoek geweest? Onze wijnproducenten vinden het geweldig om gasten te ontvangen. Graag nodigen we je uit de wereld van wijn verder te ontdekken! Delta Wines vertegenwoordigt Zuid-Afrika op de komende editie van het Amsterdam Wine Festival (16, 17 en 18 maart). Elke dag organiseren we samen met D-vine een rondleiding langs onze barren, we vertellen je er graag meer over.
Snert en warme choco
donderdag 21 december 2017
Deze week worden alle verkooprecords bij Delta Wines gebroken. Komt u bij ons afhalen dan kan het zijn dat u even moet wachten. Om dit wachten zo aangenaam mogelijk te maken bieden wij u een heerlijk bakkie snert aan of een beker warme chocolademelk met slagroom. Heel veel succes met de verkopen!
Azul y Garanza labelwijzigingen
vrijdag 15 december 2017
Goed nieuws! Recentelijk is het label van Fiesta de Azul y Garanza veranderd. Dit is de eerste van drie labelwijzigingen in totaal.
Richard van der Linden in de Winelife Hotlist 2018
woensdag 13 december 2017
Wie bepaalt wat wij drinken? Winelife magazine bracht voor hun decemberuitgave 50 smaakmakers in beeld. Met op een mooie plek 31 onze eigen Richard! Hulde!
Creatief met ruimte
woensdag 29 november 2017
In deze drukste tijd van het jaar moeten onze collega’s in het magazijn heel creatief zijn met de ruimte. Ondanks de beschikbare 16.000 m2 zijn de grenzen van de capaciteit bereikt. Gelukkig vordert de nieuwbouw gestaag, waardoor zij in het eerste kwartaal van volgend jaar over een extra magazijn kunnen beschikken.
California Wine 2017 oogstrapport
dinsdag 14 november 2017
Het was een relatief vroege wijnoogst in California dit jaar, mede door de vele regenval tijdens het groeiseizoen (waardoor officieel een eind kwam aan de vijf jaar durende droogte) en de hoge temperaturen in de zomer.
Eerste biologische alcoholvrije wijnen in Nederland
dinsdag 7 november 2017
Al lange tijd is er vanuit onder meer de natuurvoedingswinkels vraag naar biologische alcoholvrije wijn. Vanaf nu zijn deze verkrijgbaar!