Afbeelding voor fabrikant Cramele Recas

Cramele Recas

Cramele Recas een zeer modern en efficient opgezet winery met een gevarieerd assortiment van inheemse en internationale druivenrassen.

Roemenië nieuw? Het is een land met een lange historie. De legende gaat dat de wijngod Bacchus zijn jeugd hier heeft doorgebracht. De wijnindustrie kreeg in de 18e eeuw een impuls door de Duitsers die emigreerde van Bavaria naar dit gedeelte van Roemenië. Ze namen nieuwe technologie en werklust mee dat vandaag de dag nog steeds aan de basis staat van het succes van Cramele Recas. De wijngaarden, 1100 hectaren groot, zijn aan het begin van de 21e eeuw herplant met de beste kwaliteit wijnstokken. De vinificatie ruimtes zijn modern en efficiënt en het team van wijnmakers staat onder leiding van de Australische Hartley Smithers en de Spaanse Nora Iriate. Hierdoor worden de wijnen van Cramele Recas wereldwijd geroemd om zijn uitstekende prijs kwaliteit verhouding!


Website Cramele Recas

De wijnen van Cramele Recas

11 wijnen
Sorteer op
Toon
Toon als
Een redelijk volle wijn met een intense neus van kersen, frambozen en viooltjes met een vleugje cinammon specerijenen een lichte kruidigheid.
Lichte stijl rosé met een neus van bosaardbei en een evenzo frisse smaak waarin het fruit en de aanwezige zuren een mooi samenspel vormen.
Lichte stijl rosé met een neus van bosaardbei en een evenzo frisse smaak waarin het fruit en de aanwezige zuren een mooi samenspel vormen.
Donkere, rijke en krachtige rode wijn met lagen van zwarte kersen, frambozen en kaneel