UP Ultimate Provence mehusalem (6 liter)

Rose | Frankrijk | 6 L | 2021 | Doos 1 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant UP Ultimate Provence

Château de Berne

Woorden schieten tekort! Wow, dat ziet er daar mooi uit. Alles tot in de puntjes verzorgd. Alles klopt! Hun Hotel en Spa, hun restaurant en hotel. En natuurlijk ook hun wijnen allemaal stuk voor stuk op het domein gemaakt zijn uitmuntend. “Wine-Tourism” hier in optima forma! Elke wijn is een subtiele combinatie van natuur en vakkennis van mensen. De wijngaarden worden op een milieubewuste manier onderhouden. Het continentale klimaat in het Provençaalse achterland kent warme, droge zomers en toch wel pittig koude winters. Maar met het aantal zonuren van 3.000 uur per jaar, een jaarlijkse regenval van gemiddeld 600 – 800 mm en ongeveer 50 dagen wind per jaar (meer dan 50 km per uur, goed voor de ventilatie en afkoeling ) is het klimaat gunstig voor de wijnbouw. Om het domein heen ligt 500 hectare bos. De frisse nachten in de Haut-Var zorgen voor een langzame en optimale rijping van de druiven. Tja, en dan doet de prachtige verpakking de rest. Over alles is nagedacht. Verfijnd en klasse. Top Domein om te zijn. Droom alvast weg met hun Inspiration rosé.

Website Château de Berne

Bekijk Château de Berne

UP Ultimate Provence mehusalem (6 liter)

Rose | Frankrijk | 6 L | 2021 | Doos 1 stuks

Over de wijn

Ultimate Provence.... We noemen hem hier maar gewoon UP.  Wel zo handig. Bekt beter toch?  Echter als je alleen al naar de fles kijkt is die UP helemaal niet zo gewoontjes.... Wat een beauty! En daarnaast is deze UP ook een spekje voor ons bekje!

Hij biedt een palet van intense aroma's en onthult op zijn beurt rijpe citroen en exotisch fruit vermengd met bloemen en licht rood fruit. Wit pepertje en wat tijm. En hij blijft ongelooflijk fris! Waar geeft UP de voorkeur aan? Gedurfde fusionkeuken denken we.  Garnalen gebakken met Thaise basilicum. Ceviche met mango salsa. Kan veel aan.

Korte omschrijving

Prachtige uitdossing. Provençaalse rosé in ultimo! Rood fruit, kruidig, fris.

Product specificaties

Artikelnummer C4304
Kleur Rose
Type Stil
Druivenras Grenache
Land Frankrijk
Streek Provence
Appellatie Coteaux d'Aix en Provence
Oogstjaar 2021
Afsluiting Kurk
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 6
Serveertemperatuur 8 tot 10 graden
Assemblage Grenache Noir, Cinsault, Syrah en Rolle Alexis Cornu
Alcohol percentage 12
EAN doos 3760033598871
EAN fles 3760033598864