Afbeelding voor fabrikant Château de Berne

Château de Berne

Woorden schieten tekort! Wow, dat ziet er daar mooi uit. Alles tot in de puntjes verzorgd. Alles klopt! Hun Hotel en Spa, hun restaurant en hotel. En natuurlijk ook hun wijnen allemaal stuk voor stuk op het domein gemaakt zijn uitmuntend. “Wine-Tourism” hier in optima forma! Elke wijn is een subtiele combinatie van natuur en vakkennis van mensen. De wijngaarden worden op een milieubewuste manier onderhouden. Het continentale klimaat in het Provençaalse achterland kent warme, droge zomers en toch wel pittig koude winters. Maar met het aantal zonuren van 3.000 uur per jaar, een jaarlijkse regenval van gemiddeld 600 – 800 mm en ongeveer 50 dagen wind per jaar (meer dan 50 km per uur, goed voor de ventilatie en afkoeling ) is het klimaat gunstig voor de wijnbouw. Om het domein heen ligt 500 hectare bos. De frisse nachten in de Haut-Var zorgen voor een langzame en optimale rijping van de druiven. Tja, en dan doet de prachtige verpakking de rest. Over alles is nagedacht. Verfijnd en klasse. Top Domein om te zijn. Droom alvast weg met hun Inspiration rosé.

Website Château de Berne

De wijnen van Château de Berne

7 wijnen
Sorteer op
Toon als
OOH
Afbeelding van BIO Eau de Provence rosé
Levenswater uit de Provence, een klassiek mooi droge biologische rosé. Citrus, steenfruit en wat garrigue. Heerlijke pleaser.
Magazijnopruiming OP=OP, extra scherp geprijsd!
Afbeelding van Château de Berne La Grande Cuvée rosé
Rosé in vierkante fles maar met rond mondgevoel. Oude Grenache stokken en beetje houtrijping zorgen voor een duidelijke signatuur. Gastronomische Provence rosé.