Afbeelding voor fabrikant Geyerhof

Geyerhof

Ilse Maier en haar zoon maken op Geyerhof in het Kremstal aan de zuidzijde van de Donau biologische wijnen die sappig en vriendelijk zijn.

Geyerhof ligt in Kremstal. Het grootste deel van Kremstal ligt aan de noordzijde van de Donau, rond de stad Krems, maar Geyerhof ligt aan de zuidzijde, onder het beroemde klooster Göttweig. Ilse Maier verbouwt hier druiven op 15 hectare wijngaarden met verschillende soorten ondergrond zoals löss, zand en grind. De wijngaarden profiteren van hun optimale ligging en de nabijheid van de rivier de Donau. De opvallende temperatuurverschillen tussen dag en nacht versterken de complexiteit van deze wijnen van topkwaliteit. Uiteraard maakt ze fraaie Grüner Veltliner, maar ook een vriendelijke Zweigelt en Riesling met een ongekend bewaarpotentieel (Goldberg). Wijnen met een zeer sappige stijl, met voldoende frisheid en volledig biologisch gecertificeerd.

De wijnen van Geyerhof

2 wijnen
Sorteer op
Toon als
NIEUW
Afbeelding van Geyerhof Hofstudien Grüner Veltliner
Grüner Veltliner van Geyerhof, Oostenrijk . Biodynamisch, vegan, ongefilterd, en gemaakt volgens de “Hamburger Methode”. Mineralig, kruidig, bloemige aroma's. Complex maar voegt zich bij veel gerechten.
NIEUW
Afbeelding van Geyerhof Hofstudien Pinot Blanc
Serious stuff deze Pinot Blanc van Geyershof. Complex en krachtig door optimale rijpheid van de druiven. Walnoten, lichte citrus, romigheid domineert hier. Biodynamisch, geen filtering, puur natuur en puur smaak!