BIOD. Bodegas Pinord Clos del Mas D.O.Q. Priorat

Rood | Spanje | 0.75 L | 2018 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIOD. Bodegas Pinord Clos del Mas D.O.Q. Priorat

Bodegas Pinord

Een familiebedrijf met een lange wijntraditie dat met een passie voor fantastische wijnen en respect voor het milieu biologische wijnen produceert in en rondom Penedes.

Bodegas Pinord is een familiebedrijf met een wijn-traditie die ruim generaties teruggaat. Vandaag de dag zijn er twee generaties die zich bezighoud met de brede reeks van wijnen. De winery bevind zich in Vilafranca del Penedès. Opgericht in 1942, toen de eerste wijnen werden geproduceerd bevind men zich nu in een situatie met alom geroemde en gerenommeerde wijnen. Daar waar de wijnen van inheemse druivensoorten zich sterk hebben ontwikkeld en de familienaam is onlosmakelijk verbonden met Penedès wijnen, is Domaine Pinord inmiddels ook nieuwe projecten aangegaan buiten Penedes! Ook bij deze nieuwe wijnen maakt de Tetas familie alleen gebruik van biologische druiven en hanteert de volgende kernwaarden: familie traditie met een baanbrekende en innoverende projecten met respect voor milieu en een passie voor fantastische wijnen.


Website Bodegas Pinord

Bekijk Bodegas Pinord

BIOD. Bodegas Pinord Clos del Mas D.O.Q. Priorat

Rood | Spanje | 0.75 L | 2018 | Doos 6 stuks

Over de wijn

Prachtige volle, maar ook veel rijp rood fruit, wijn gemaakt van Garnacha, Carinena en Cabernet Sauvignon. Na een koele en langzame vergisting rijpt de wijn nog een kleine 6 maanden op Frans en Amerikaans eiken.

Korte omschrijving

Krachtige rijke biodynamische wijn uit Priorat

Overige informatie

Bodegas Pinord is een familiebedrijf met een wijn-traditie die vele jaren teruggaat. Vandaag de dag zijn er twee generaties die zich bezighoud met de brede reeks van wijnen. De winery bevind zich in Vilafranca del Penedès. Opgericht in 1942, toen de eerste wijnen werden geproduceerd bevind men zich nu in een situatie met alom geroemde en gerenommeerde wijnen. De inheemse druivensoorten hebben zich sterk ontwikkeld en de familienaam is onlosmakelijk verbonden met Penedès wijnen. Ook is men actief een een aantal andere regio's.

Product specificaties

Artikelnummer C35025
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Cabernet Sauvignon
Land Spanje
Streek Catalonië
Appellatie D.O.Q. Priorat
Oogstjaar 2018
Afsluiting Kurk
Smaaktype Krachtig
Inhoud 0.75
Assemblage Cabernet Sauvignon, Cariñena, Garnacha
Alcohol percentage 14.5
EAN doos 8410631571039
EAN fles 8410631570032