Pizzolato M-Use Zero Sparkling Alcoholvrij

Wit | Italië | 0.75 L | N.v.t. | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Pizzolato M-Use Zero Sparkling Alcoholvrij  (0,2 liter)

Pizzolato

Settimo en Gino Pizzolate namen in 1981 het oude familiebedrijf van hun vader over, inmiddels één van de vooraanstaande biologische Prosecco producenten.

Een echt familiebedrijf en al meer dan vijf generaties werkzaam in de agrarische sector. Sinds 1991 ook al volledig biologisch gecertificeerd. We hebben hier te maken met pioniers die altijd open staan voor de nieuwste ontwikkelingen op de consumentenmarkt. Zo zijn ze sinds 2012 ook al volledig vegan. Van de pitten van de druiven maken ze een prachtige druivenolie. De uitgeperste druiven worden gecomposteerd. Daarbij zijn ook de prachtige M(ulti)- Use flessen een prachtig voorbeeld hoe alles kan worden hergebruikt.  Het gebruik van 100% gerecyclede dozen, de aandacht voor kurk of de altijd duurzamere labels vormen de achtergrond van deze unieke en essentiële beslissing om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Hun mousserende wijnen met hun fijne bubbels leveren grote elegantie, balans, sensualiteit en plezier. Elke botteling is ideaal voor feesten of het vieren van een speciale gelegenheid. Hun zeer smakelijke stille wijnen stralen passie en uit en vertellen het eenvoudige verhaal van een familie die zich inzet voor de wijnbouw en wiens goed bewaakte wijnbereidingsgeheimen van generatie op generatie worden doorgegeven. Pizzolato is duidelijk een wijnbedrijf waarvoor het maken van goede wijnen niet alleen goed genoeg. De toegevoegde waarde proef je niet in alleen in het glas. Ook in uw bedrijf laten ze direct iets extra's zien.


Website La Cantina Pizzolato

Bekijk Pizzolato

Pizzolato M-Use Zero Sparkling Alcoholvrij

Wit | Italië | 0.75 L | N.v.t. | Doos 6 stuks

Over de wijn

Pizzolato is pionier puur sang en staat altijd open voor de nieuwste ontwikkelingen, zo ook voor alcoholvrij! 

De basis van deze alcoholvrije drank is een niet gefermenteerde most van witte druiven, welke van eigen wijngaarden afkomstig zijn. Door het hele proces in eigen handen te hebben, staat deze alcoholvrije variant garant voor de Pizzolato kwaliteit.

De alcoholvrije drank heeft een fijne mousse en is aromatisch. In de smaak vind je tonen van bloemen, wit steenfruit en frisse appel.

Koel serveren (4 tot 6 graden).

Korte omschrijving

Aromatisch profiel met florale tonen, wit steenfruit en appel. Fijne mousse. Past goed bij lichte gerechten of als basis van een alcoholvrije cocktail.

Overige informatie

Gemaakt van biologisch verbouwde druiven.

Product specificaties

Artikelnummer C35352
Kleur Wit
Land Italië
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Kurk
Inhoud 0.75
Alcohol percentage 0.1
EAN doos 8022836006836
EAN fles 8022836006843