Gustavshof Zero Zero

Wit | Duitsland | 0.75 L | N.v.t. | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Gustavshof Holunder Secco Alkoholfrei

Gustavshof

Het Gustavshof ligt in het hart van Rheinhessen, ongeveer 30 km ten zuiden van Mainz. Het is een klassiek familiebedrijf van de familie Roll met 18 hectare wijngaarden. Sinds 2012 werken ze biologisch dynamisch volgens de richtlijnen van Demeter. Alle wijnen zijn veganistisch gemaakt. Velen ook nog eens alcoholvrij en zeer lage gehaltes van allergenen als sulfiet en histamine.

Pinot gris en Riesling hun stokpaardjes, hoogwaardige, duurzame rode wijnen hun passie en zeldzame regionale variëteiten weer juist hun roeping. Echter innovatief zijn ze ook bij Gustavshof. Zo creëerden ze zes jaar geleden de Holunder Secco, van verse vlierbloesem en wijn. Een uniek product met sinds kort ook een alcoholvrije variant.

De familie Roll van Gustavshof werkt biologisch-dynamisch in de wijnmakerij en wijngaarden volgens de richtlijnen van Demeter. Het biodynamische werk met zijn holistische benadering en zijn impulsen helpt hen om de hoge wijnkwaliteit te bereiken en maakt de gemaakte wijnen complexer, duurzamer en levendiger.

Zij verdelen hun assortiment wijnen in “Gutsweine”, “Signature” wijnen en ongefilterde natuurwijnen. Zelfs de landgoedwijnen voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard waarvoor men regelmatig onderscheidingen ontvangt. De “Signature”wijnen van Gustavshof dragen de speciale kenmerken van het terroir van hun beste locaties, de klimaatverandering van elk oogstjaar en natuurlijk de activiteiten in de wijnkelder. Hun “Nature” wijnen zijn een nieuwe wijncategorie die zich richt op compromisloze natuurlijkheid. In ieder geval is hier voor elk wat wils!

 biodynamisch gecertificeerd.  


Website Gustavshof

Bekijk Gustavshof

Gustavshof Zero Zero

Wit | Duitsland | 0.75 L | N.v.t. | Doos 6 stuks

Over de wijn

Alcoholvrij bier ja, maar alcoholvrije wijn? Tja, dat blijft nog een dingetje. Of hebben we hier een goede te pakken? Wij denken namelijk van wel! De Zero Zero is vooral lekker, alcoholvrij en ook nog eens laag in allergenen. Natuurlijke, alcoholvrije wijn  - ongezwaveld en laag in histamine. Verfrissende neus met rijpe druiven, citrus, appel en ananas. Verfrissend in de mond met tonen van groene appel en kweepeer, spannende zuren en bite, mooi volume en een sterke, frisse afdronk. Voor iedereen van de blauwe knoop en diegenen die het even rustig aan willen doen! Even 9 maanden geen alcohol? Nou borrelen maar!

Korte omschrijving

Zero Zero. Geen alcohol en geen zwavel. Wel lekker en met bite! Appeltjes, kweepeer, spannend zuurtje.

Overige informatie

Gemaakt van biodynamisch verbouwde druiven.

Product specificaties

Artikelnummer C36194
Kleur Wit
Type Stil
Land Duitsland
Streek Rheinhessen
Appellatie Rheinhessen
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 8 tot 10 graden
Alcohol percentage 0.1
EAN doos 4260065968141
EAN fles 4260065961142