BIO Vida Organica Malbec

Rood | 0.75 L | 2023 | Argentinië | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIO Vida Organica Malbec

Vida Organica

Vida Organica valt onder de verantwoordelijkheid van de Zuccardi-familie van Mendoza, Argentinië. De speciale wijngaarden in Santa Rosa en Maipo worden uiteraard volledig organisch onderhouden. De Zuccardi's hebben altijd geloofd dat intensief werken met de natuur de manier is om wijnen van kwaliteit, karakter en aantrekkingskracht te produceren. Vida Orgánica is een viering van een gezonde levensstijl en een levendige omgeving. Vida Orgánica is een spannende lijn van wijnen gemaakt van biologisch geteelde druiven, zonder het gebruik van synthetische producten. Daarnaast wordt er ook met herwinbare energie zeer duurzaam gewerkt. Elk aspect van duurzaamheid in de productie van de wijngaard tot fles is opgenomen om elegante en karaktervolle wijnen te kunnen maken. Niet alleen wordt hier goed voor de druiven gepast maar de mens staat hier ook centraal. Geen groot-grondbezit gedrag hier, maar het Vida Organica label weerspiegelt het respect voor de natuurlijke omgeving alsook een manier van verbetering voor de levenskwaliteit van hun werknemers. Al hun werknemers en hun kinderen kunnen hier een goede basisopleiding volgen. Niet alleen op traditionele kennisoverdracht maar ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Viva La Vida met Vida Organica ! Goed bezig daar!

Bekijk Vida Organica

BIO Vida Organica Malbec

Rood | 0.75 L | 2023 | Argentinië | Doos 6 stuks

Over de wijn

Topwijnspeler Zuccardi heeft ook een aantal biologische wijngaarden onder de naam Vida Organica.  Van de Zuccardi-wijngaarden in Santa Rosa komt deze biologische Malbec. Een door én door Malbec. Diep robijn van kleur, heeft heerlijke aroma's en smaken van pruimen, aardbeien, bramen, eikenhout en peper. Niet over intens van structuur maar met zijdezachte tannines en afgesloten door een lange, evenwichtige afdronk. Lekker bij rosbief naast wintergroenten en rozemarijnaardappelen of licht gepeperde lamsspiesjes.

Korte omschrijving

Door én door Bio-Malbec. Pruim, braam, wat chocolade en zwarte peper op het eind. Lamskoteletjes met Provençaalse kruiden doet het goed.

Product specificaties

Artikelnummer C36552
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Malbec
Land Argentinië
Appellatie Mendoza
Oogstjaar 2023
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Krachtig
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Alcohol percentage 13.5
EAN doos 17791728002321
EAN fles 7791728002324