BIO Vida Organica Bonarda

Rood | 0.75 L | 2022 | Argentinië | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIO Vida Organica Bonarda

Vida Organica

Vida Organica valt onder de verantwoordelijkheid van de Zuccardi-familie van Mendoza, Argentinië. De speciale wijngaarden in Santa Rosa en Maipo worden uiteraard volledig organisch onderhouden. De Zuccardi's hebben altijd geloofd dat intensief werken met de natuur de manier is om wijnen van kwaliteit, karakter en aantrekkingskracht te produceren. Vida Orgánica is een viering van een gezonde levensstijl en een levendige omgeving. Vida Orgánica is een spannende lijn van wijnen gemaakt van biologisch geteelde druiven, zonder het gebruik van synthetische producten. Daarnaast wordt er ook met herwinbare energie zeer duurzaam gewerkt. Elk aspect van duurzaamheid in de productie van de wijngaard tot fles is opgenomen om elegante en karaktervolle wijnen te kunnen maken. Niet alleen wordt hier goed voor de druiven gepast maar de mens staat hier ook centraal. Geen groot-grondbezit gedrag hier, maar het Vida Organica label weerspiegelt het respect voor de natuurlijke omgeving alsook een manier van verbetering voor de levenskwaliteit van hun werknemers. Al hun werknemers en hun kinderen kunnen hier een goede basisopleiding volgen. Niet alleen op traditionele kennisoverdracht maar ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Viva La Vida met Vida Organica ! Goed bezig daar!

Bekijk Vida Organica

BIO Vida Organica Bonarda

Rood | 0.75 L | 2022 | Argentinië | Doos 6 stuks

Over de wijn

De Bonarda druif, wie kent hem niet? Ja, misschien wat Italië kenners, want daar komt die van origine vandaan. Uit Lombardije. En destijds meegenomen naar Argentinië door de immigranten. Hier heeft hij nu ook een stevige voet in de aarde en doet het uitstekend. Lokaal dan ook erg veel gedronken. Hij heeft een aantrekkelijke neus met zoete, rijpe frambozen en kersen die behoorlijk bedwelmend zijn. Ook gewoon wat druivig... lekker! Fluweelzacht en glad. Dit is rijp, fruitig en gemakkelijk te drinken. Zie het als een Argentijnse Beaujolais, even licht koelen en dan bij de Steak Tartare, en huisgemaakte frietjes. Easy does it.

Korte omschrijving

Bonarda, Italiaanse immigranten druif uit Argentinië. Fluweelzacht, gladjes, rijp. Superrijpe Beaujolais indruk. Easy drinkin’.

Product specificaties

Artikelnummer C36553
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Bonarda
Land Argentinië
Appellatie Mendoza
Oogstjaar 2022
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Krachtig
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Alcohol percentage 13.5
EAN doos 17791728003090
EAN fles 7791728003093