BIO Pizzolato Prosecco Frizzante (0,2 liter)

Wit | Italië | 0.2 L | N.v.t. | Doos 24 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIO Pizzolato M-use Sparkling Pinot Grigio (0,2 liter)

Pizzolato

Settimo en Gino Pizzolate namen in 1981 het oude familiebedrijf van hun vader over, inmiddels één van de vooraanstaande biologische Prosecco producenten.

Een echt familiebedrijf en al meer dan vijf generaties werkzaam in de agrarische sector. Sinds 1991 ook al volledig biologisch gecertificeerd. We hebben hier te maken met pioniers die altijd open staan voor de nieuwste ontwikkelingen op de consumentenmarkt. Zo zijn ze sinds 2012 ook al volledig vegan. Van de pitten van de druiven maken ze een prachtige druivenolie. De uitgeperste druiven worden gecomposteerd. Daarbij zijn ook de prachtige M(ulti)- Use flessen een prachtig voorbeeld hoe alles kan worden hergebruikt.  Het gebruik van 100% gerecyclede dozen, de aandacht voor kurk of de altijd duurzamere labels vormen de achtergrond van deze unieke en essentiële beslissing om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Hun mousserende wijnen met hun fijne bubbels leveren grote elegantie, balans, sensualiteit en plezier. Elke botteling is ideaal voor feesten of het vieren van een speciale gelegenheid. Hun zeer smakelijke stille wijnen stralen passie en uit en vertellen het eenvoudige verhaal van een familie die zich inzet voor de wijnbouw en wiens goed bewaakte wijnbereidingsgeheimen van generatie op generatie worden doorgegeven. Pizzolato is duidelijk een wijnbedrijf waarvoor het maken van goede wijnen niet alleen goed genoeg. De toegevoegde waarde proef je niet in alleen in het glas. Ook in uw bedrijf laten ze direct iets extra's zien.


Website La Cantina Pizzolato

Bekijk Pizzolato

BIO Pizzolato Prosecco Frizzante (0,2 liter)

Wit | Italië | 0.2 L | N.v.t. | Doos 24 stuks

Over de wijn

Klassieke en een gecertificeerd biologische droge Prosecco in een lief klein flesje . Strogele kleur met groenachtige schitterende tinten. Harmonieus, met tonen van acaciabloemen. Fris mooi droog, delicaat met hints van een rijpe appel en peer. Hij is met zo'n klein formaat ideaal als aperitief bij een moment voor jezelf, of gewoon voor de snelle trek. Zo even tussendoor. Lekker met de meiden op de boot. Ieder zijn eigen flesje. Gezellig toch! Kan allemaal! Wie neemt de sushi mee??

Korte omschrijving

Bio Prosecco in lekker je eigen privé flesje. Fris sappig appeltje en likje bitters. Fijne mousse.

Product specificaties

Artikelnummer C35216
Kleur Wit
Type Mousserend
Druivenras Glera
Land Italië
Streek Veneto
Appellatie Prosecco
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.2
Serveertemperatuur 6 tot 8 graden
Alcohol percentage 11
EAN doos 8022836003262
EAN fles 8022836003903