BIO Donna Luna Raboso Passito

Rood | 0.5 L | 2020 | Italië | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIO Pizzolato M-use Sparkling Pinot Grigio (0,2 liter)

Pizzolato

Settimo en Gino Pizzolate namen in 1981 het oude familiebedrijf van hun vader over, inmiddels één van de vooraanstaande biologische Prosecco producenten.

Een echt familiebedrijf en al meer dan vijf generaties werkzaam in de agrarische sector. Sinds 1991 ook al volledig biologisch gecertificeerd. We hebben hier te maken met pioniers die altijd open staan voor de nieuwste ontwikkelingen op de consumentenmarkt. Zo zijn ze sinds 2012 ook al volledig vegan. Van de pitten van de druiven maken ze een prachtige druivenolie. De uitgeperste druiven worden gecomposteerd. Daarbij zijn ook de prachtige M(ulti)- Use flessen een prachtig voorbeeld hoe alles kan worden hergebruikt.  Het gebruik van 100% gerecyclede dozen, de aandacht voor kurk of de altijd duurzamere labels vormen de achtergrond van deze unieke en essentiële beslissing om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Hun mousserende wijnen met hun fijne bubbels leveren grote elegantie, balans, sensualiteit en plezier. Elke botteling is ideaal voor feesten of het vieren van een speciale gelegenheid. Hun zeer smakelijke stille wijnen stralen passie en uit en vertellen het eenvoudige verhaal van een familie die zich inzet voor de wijnbouw en wiens goed bewaakte wijnbereidingsgeheimen van generatie op generatie worden doorgegeven. Pizzolato is duidelijk een wijnbedrijf waarvoor het maken van goede wijnen niet alleen goed genoeg. De toegevoegde waarde proef je niet in alleen in het glas. Ook in uw bedrijf laten ze direct iets extra's zien.


Website La Cantina Pizzolato

Bekijk Pizzolato

BIO Donna Luna Raboso Passito

Rood | 0.5 L | 2020 | Italië | Doos 6 stuks

Over de wijn

Diep rood kleur. In de geur chocolade, bramen jam en balsamico kruiden. De smaak is vol en zacht met een plezierige zuurgraad die de wijn goed doordrinkbaar maakt.

Korte omschrijving

Intense rode wijn van ingedroogde druiven

Product specificaties

Artikelnummer C35291
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Raboso
Land Italië
Streek Veneto
Appellatie Vino da Uve Appassite
Appellatie Vino Raboso del Piave
Oogstjaar 2020
Afsluiting Kurk
Smaaktype Zoet
Inhoud 0.5
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Alcohol percentage 14
EAN doos 8022836001596
EAN fles 8022836000360