BIO 3 Passo rosso

Rood | 0.75 L | 2020 | Italië | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIO 3 Passo rosso

Cielo e Terra

Groot familiebedrijf met eigen wijngaarden maar ook met samenwerkende telers van druiven. Veel diversiteit in stijl van wijnen die afkomstig zijn uit vele regio's

De band tussen de aarde (terra) en de familie Cielo is ontstaan in de Valle del Chiampo in 1908, specifiek op het Casa Defra landgoed, rond de bescheiden Cielo familie wijngaard. Giovanni Cielo’s nieuw opgerichte familie activiteit begon onmiddellijk vruchten af te werpen. Sinds Luca en Pierpaolo Cielo (4e generatie) de teugels hebben overgenomen, is het bedrijf van de Cielo familie versterkt door de vereniging van traditie en de ervaring van meer dan 2.000 wijnproducenten van de Colli Berici. Cielo e Terra heeft haar missie bereikt.


Website Cielo e Terra

Bekijk Cielo e Terra

BIO 3 Passo rosso

Rood | 0.75 L | 2020 | Italië | Doos 6 stuks

Over de wijn

Een rijpe, zwoele Zuid-Italiaanse wijn met geurtonen van gedroogd fruit, tabak en mokka. In de smaak veel concentratie. Proef de zon!

Korte omschrijving

Een krachtige rijpe wijn in de kenmerkende Zuid-Italiaanse stijl. Gemaakt van Primitivo, Negroamaro en Sangiovese. Gedroogde druiven worden verschillende malen overgepompt met andere most om zo een grote smaakextractie te creëren.

Overige informatie

De band tussen de aarde (terra) en de familie Cielo is ontstaan in de Valle del Chiampo in 1908, specifiek op het Casa Defra landgoed, rond de bescheiden Cielo familie wijngaard. Giovanni Cielo’s nieuw opgerichte familie activiteit begon onmiddellijk vruchten af te werpen. Sinds Luca en Pierpaolo Cielo (4e generatie) de teugels hebben overgenomen, is het bedrijf van de Cielo familie versterkt door de vereniging van traditie en de ervaring van meer dan 2.000 wijnproducenten van de Colli Berici. Cielo e Terra heeft haar missie bereikt: het bedrijf heeft zijn plaats ingenomen als leider van de

Product specificaties

Artikelnummer C35261
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Sangiovese
Land Italië
Appellatie Vino Rosso
Oogstjaar 2020
Afsluiting Kurk
Smaaktype Krachtig
Inhoud 0.75
Assemblage Sangiovese, Negroamaro, Primitivo
Alcohol percentage 14
EAN doos 8008900001518
EAN fles 8008900007473