Serendipity Pinot Noir from Heaven and Earth

Rood | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2016 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Serendipity Pinot Noir from Heaven and Earth

Serendipity

Veel mooie verhalen beginnen met een droom. Een droom om iets te creëren, iets te ontdekken of om een verschil te maken. Niet iedereen bewandelt de weg van droom naar werkelijkheid. Omdat die weg lang is. En vaak vol hobbels zit en vervelende kruispunten. Toch is Monique Breuer de uitdaging aangegaan om haar droom na te jagen en haar eigen wijn te maken.

De Serendipity staat voor het aangaan van het avontuur en voor geloven in je droom. Als je ervoor kiest om je passie te volgen, rolt het pad dat je moet gaan zich voor je uit. Zonder krampachtig zoeken, vind je de weg en word je omgeven door de onzichtbare Serendipity flow. De flow die je energie en kracht geeft om met een open mind te doen wat je echt graag wilt. Dat is wat ik dan ook graag naar anderen uitdraag. Dromen, Durven Doen.

Website serendipity

Bekijk Serendipity

Serendipity Pinot Noir from Heaven and Earth

Rood | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2016 | Doos 6 stuks

Over de wijn

Een heerlijke wijn, vrouwelijk, mysterieus, elegant en met liefde gemaakt. De Serendipity staat voor het aangaan van het avontuur en voor geloven in je droom. Als je ervoor kiest om je passie te volgen, rolt het pad dat je moet gaan zich voor je uit. Zonder krampachtig zoeken, vind je de weg en word je omgeven door de onzichtbare Serendipity flow. Dat, is wijn met een gouden randje, wijn voor durfallen, dromers en doeners.

Spijs & moment

Bij gerechten met aardse smaken zoals paddenstoelen, maar ook witvlees/gevogelte en ook bij het vette en de wildsmaak van eend.

Korte omschrijving

Prachtige "echte" Pinot Noir met wat caramel en rijp fruit in de smaak, rijk en elegant.

Overige informatie

Veel mooie verhalen beginnen met een droom. Een droom om iets te creëren, iets te ontdekken of om een verschil te maken. Niet iedereen bewandelt de weg van droom naar werkelijkheid. Omdat die weg lang is. En vaak vol hobbels zit. Monique Breuer durfde de stap te zetten om haar droom na te jagen. Lekker genieten van een goed wijntje wakkerde haar droom aan om ooit zelf een perfecte wijn te lanceren. In 2011 krabbelde ze op papier: “In 2015 wil ik een Pinot Noir Serendipity gemaakt hebben.”

Product specificaties

Artikelnummer C89660
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Pinot Noir
Land Zuid-Afrika
Streek Western Cape
Appellatie Hemel en Aarde vallei
Oogstjaar 2016
Afsluiting Kurk
Smaaktype Verfijnd
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 12 tot 14 graden
Alcohol percentage 13.5
EAN doos 6009626730371
EAN fles 6009626730364