Pablo Y Walter Malbec (blik 25cl)

Rood | Argentinië | 0.25 L | 2019 | Doos 12 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Stone's Throw Malbec

Boutinot

Boutinot. Wat en Wie is Boutinot? Je kan beter stellen: wat is die niet? Domaine Boutinot is een hele grote wijnproducent. Eentje met armen over de gehele wereld. Exporteert naar 40 landen. Zijn “home-base en wijnhart ligt in de Zuid Rhône. Daar ligt ook zijn grote liefde:  De 7 wijngaarden van Domaine Boutinot zijn beplant met klassieke Zuid-Rhône-variëteiten: oude wijnstokken Grenache Noir, Syrah, Mourvèdre en de meer traditionele Carignan Noir. Ze vallen allemaal binnen de Cairanne Cru-kaart, gesanctioneerd in 2016 toen Cairanne zijn eigen appellation kreeg. Verbluffend van kwaliteit en prachtig het lokale terroir weerspiegelend. Biologisch werkend waar het kan en hele strenge eisen naar hun partners.

Maar uitzonderlijk misschien voor een Fransman.... Hij durft ook over de grens (vooruit) te kijken met bezittingen in Engeland, Piëmonte en Zuid-Afrika. Men streeft ernaar om consequent hun gemaakte wijnen zo relevant, interessant en commercieel mogelijk te houden en tegelijkertijd het absoluut allerhoogste niveau van kwaliteit en prijs verhouding te handhaven. En dat proef je!  Boutinot heeft zijn zaakjes uitstekend voor elkaar! Topper!


Website Boutinot

Bekijk Boutinot

Pablo Y Walter Malbec (blik 25cl)

Rood | Argentinië | 0.25 L | 2019 | Doos 12 stuks

Over de wijn

Rijp en gekonfijt fruit zoals kersen en pruimen in de neus, en iets groenigs als gegrilde paprika. De smaak is verrassend verfijnd, kruidig en tonen van donker fruit.

Spijs & moment

Lekker voor op een festival, op het strand of bij de picknick met vrienden.

Korte omschrijving

Een echte blikvanger.

Product specificaties

Artikelnummer C53003
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Malbec
Land Argentinië
Streek Mendoza
Oogstjaar 2019
Afsluiting Other
Smaaktype Krachtig
Inhoud 0.25
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Alcohol percentage 14
EAN doos 43430560010815
EAN fles 3430560011081