Lammershoek's White Mysteries

Wit | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2017 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Lammershoek

Lammershoek

Een fraai staaltje van duurzaam werken in al zijn facetten, prachtige wijnen uit Swartland. Charl van Reenen is de farm manager en drijvende kracht op dit "familie" domein waar sommige families al generaties lang werkzaam zijn.

De naam Lammershoek bestaat al meer dan drie eeuwen, gekoppeld aan overleving en/of het behoud van leven in een ruwe, ongetemde omgeving. De naam "lamshoek" komt voort uit het feit dat de jonge lammeren zich beschermt voelde door de bosrijke omgeving waaromheen de zwarte arend actief was. De wijngaarden liggen in de vallei rond de Paardeberg in Swartland. De winery, gelegen in de Aprilskloofvallei, is een echt juweel waar men duurzaam werkt met respect en behoud van natuur, dier en mens. In 2013 verworven door een drietal bekende Duitse zakenlieden en sportleiders. De meerderheidsbelegger is legendarische voetbalster Franz Beckenbauer, met communicatie specialist Andreas Abold en sport promotor Fedor Radmann aan zijn zijde. Ze hebben specifiek gekozen voor dit unieke stukje land in een nog ongerepte omgeving, die hun overtuiging weerspiegelt dat joie de vivre en plezier met de persoonlijke verantwoordelijkheid en de nuances van de natuur verenigd kunnen worden. Een nieuw managementteam werd begin 2015 ingevoerd en de groene heuvels van Lammershoek leven met de groei en dynamiek van een nieuw tijdperk - een tijdperk dat tot uiting komt in nieuwgeboren wijnen.


Website Lammershoek

Bekijk Lammershoek

Lammershoek's White Mysteries

Wit | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2017 | Doos 6 stuks

Over de wijn

Lekker hangend in het glas, geuren van rijp geel fruit, noten en bloemen. Rijke en volle aanzet, vervolgens lichtfruitig en een goede frisheid in de afdronk. Net zo mysterieus als de ruige omgeving van Swartland.

Spijs & moment

Zachte witvis met schaaldierensaus.

Korte omschrijving

Originele witte wijn van Chenin Blanc, Viognier en Chardonnay.

Product specificaties

Artikelnummer C36910
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Chenin Blanc
Land Zuid-Afrika
Streek Swartland
Appellatie Swartland
Oogstjaar 2017
Afsluiting Kurk
Smaaktype Verfijnd
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 10 tot 12 graden
Assemblage Chenin Blanc, Viognier, Chardonnay
Alcohol percentage 12
EAN doos 6009653421648
EAN fles 6009653421631