Lammershoek's Red Mysteries

Rood | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2017 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Lammershoek

Lammershoek

Een fraai staaltje van duurzaam werken in al zijn facetten, prachtige wijnen uit Swartland. Charl van Reenen is de farm manager en drijvende kracht op dit "familie" domein waar sommige families al generaties lang werkzaam zijn.

De naam Lammershoek bestaat al meer dan drie eeuwen, gekoppeld aan overleving en/of het behoud van leven in een ruwe, ongetemde omgeving. De naam "lamshoek" komt voort uit het feit dat de jonge lammeren zich beschermt voelde door de bosrijke omgeving waaromheen de zwarte arend actief was. De wijngaarden liggen in de vallei rond de Paardeberg in Swartland. De winery, gelegen in de Aprilskloofvallei, is een echt juweel waar men duurzaam werkt met respect en behoud van natuur, dier en mens. In 2013 verworven door een drietal bekende Duitse zakenlieden en sportleiders. De meerderheidsbelegger is legendarische voetbalster Franz Beckenbauer, met communicatie specialist Andreas Abold en sport promotor Fedor Radmann aan zijn zijde. Ze hebben specifiek gekozen voor dit unieke stukje land in een nog ongerepte omgeving, die hun overtuiging weerspiegelt dat joie de vivre en plezier met de persoonlijke verantwoordelijkheid en de nuances van de natuur verenigd kunnen worden. Een nieuw managementteam werd begin 2015 ingevoerd en de groene heuvels van Lammershoek leven met de groei en dynamiek van een nieuw tijdperk - een tijdperk dat tot uiting komt in nieuwgeboren wijnen.


Website Lammershoek

Bekijk Lammershoek

Lammershoek's Red Mysteries

Rood | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2017 | Doos 6 stuks

Over de wijn

Deze Rhône-blend heeft een intense kleur en geuren van zwart fruit, bessen, ceder, witte peper en andere specerijen. In de aanzet sappig en fruitig, mooie lengte met veel kruidigheid.

Spijs & Moment

Lekker bij stoofvlees gerechten

Korte omschrijving

Verfijnde Rhône-blend uit Swartland.

Product specificaties

Artikelnummer C36911
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Syrah
Land Zuid-Afrika
Streek Swartland
Appellatie Swartland
Oogstjaar 2017
Afsluiting Kurk
Smaaktype Verfijnd
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Assemblage Syrah, Cinsault en Grenache
Alcohol percentage 13.5
EAN doos 6009653421662
EAN fles 6009653421655