Château de Berne Inspiration rosé (3 liter)

Rose | Frankrijk | 3 L | 2020 | Doos 1 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Château de Berne Inspiration rosé (3 liter)

Château de Berne

Woorden schieten tekort! Wow, dat ziet er daar mooi uit. Alles tot in de puntjes verzorgd. Alles klopt! Hun Hotel en Spa, hun restaurant en hotel. En natuurlijk ook hun wijnen allemaal stuk voor stuk op het domein gemaakt zijn uitmuntend. “Wine-Tourism” hier in optima forma! Elke wijn is een subtiele combinatie van natuur en vakkennis van mensen. De wijngaarden worden op een milieubewuste manier onderhouden. Het continentale klimaat in het Provençaalse achterland kent warme, droge zomers en toch wel pittig koude winters. Maar met het aantal zonuren van 3.000 uur per jaar, een jaarlijkse regenval van gemiddeld 600 – 800 mm en ongeveer 50 dagen wind per jaar (meer dan 50 km per uur, goed voor de ventilatie en afkoeling ) is het klimaat gunstig voor de wijnbouw. Om het domein heen ligt 500 hectare bos. De frisse nachten in de Haut-Var zorgen voor een langzame en optimale rijping van de druiven. Tja, en dan doet de prachtige verpakking de rest. Over alles is nagedacht. Verfijnd en klasse. Top Domein om te zijn. Droom alvast weg met hun Inspiration rosé.

Website Château de Berne

Bekijk Château de Berne

Château de Berne Inspiration rosé (3 liter)

Rose | Frankrijk | 3 L | 2020 | Doos 1 stuks

Over de wijn

Klassieke Provençaalse rosé in een modern en eigentijds vierkant jasje. Spraakmakend op tafel. De fles, ja natuurlijk,  maar ook de heerlijkheid die eruit vloeit.

In de geur als een boeket jasmijn en met zuiver rood bosfruit en een twist roze grapefruit. Ook in de smaak duidelijk wat stevigheid en grip. Geurige Mediterrane kruiden geven het duidelijk die Provençaalse allure. Mag zo bij het aperitief of borrel maar wij drinken hem graag tijdens de lange lunch op zondag. Vispakketjes van de grill of een stukje kip met oregano, citroen en peperoncini.

Korte omschrijving

Verrassende fles en een bekende inhoud. Provençaals, kruidig, bloemig en klein rood fruit. Klassiek.

Product specificaties

Artikelnummer C4309
Kleur Rose
Type Stil
Druivenras Grenache
Land Frankrijk
Streek Provence
Appellatie Côtes de Provence
Oogstjaar 2020
Afsluiting Kurk
Smaaktype Verfijnd
Inhoud 3
Serveertemperatuur 8 tot 10 graden
Assemblage Grenache, Cinsault en Syrah
Alcohol percentage 12.5
EAN doos 3760033597423
EAN fles 3760033597607