BIOD. Avondale Cyclus

Wit | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2016 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIOD. Avondale Jonty's Ducks Pekin White

Avondale

Avondale is één van de oudste wijnhuizen in Paarl. Wijnmaker Jonathan Grieve maakt wijnen met behulp van de natuurlijke eco-systemen.

Bij Avondale wordt duurzame en natuurlijke wijnbouw uitgevoerd in overeenstemming met de gedachte Terra Est Vita - 'Soil is Life'.Voor het land en het bedrijf om te kunnen gedijen, elk aspect van het levende systeem ook moet gedijen. In alle acties die ondernomen worden, houdt men vast aan het sleutelprincipe van het leven - om voortdurend omstandigheden te creëren die bevorderlijk zijn voor meer leven.

Zakelijke partners en klanten worden opgenomen in de kijk op het wijngaardecosysteem en het wijnbereidingsproces. Er is een steeds groter netwerk dat, net als Avondale, zorgt voor zowel duurzaamheid als kwaliteit. Avondale inspireert door biologisch gemaakte wijnen van topkwaliteit te produceren, zodat uiteindelijke consumenten een buitengewone ervaring geboden wordt die is goedgekeurd door Moeder Natuur.

Bekijk Avondale

BIOD. Avondale Cyclus

Wit | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2016 | Doos 6 stuks

Over de wijn

intense smaken van peer, appel, kruidige abrikoos en hints van clementine en wordt afgerond met een mooie mineraliteit en een romige, lange gestructureerde afdronk. Avondale Cyclus is gemaakt van Roussanne (30%), Viognier (20%), Chenin Blanc (20%), Semillon (15%) en Chardonnay (15%)

Korte omschrijving

complexe wijn waar veel in valt te ontdekken

Overige informatie

Avondale is één van de oudste wijnhuizen in Paarl. Wijnmaker Jonathan Grieve maakt wijnen met behulp van de natuurlijke eco-systemen. Het water van de Drakensteinse bergwatervallen stroomt naar beneden over de wijngaarden en de eeuwenoude rivierbedding, waar de wijnmakerij en wijnkelders over- en omheen zijn gebouwd. In de hete zomerzon zorgt dit water voor natuurlijke afkoeling van de druiven.

Product specificaties

Artikelnummer C36747
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Roussanne
Land Zuid-Afrika
Streek Paarl
Appellatie Paarl
Oogstjaar 2016
Afsluiting Kurk
Smaaktype Krachtig
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 10 graden
Assemblage Roussanne, Viognier, Chenin Blanc, Semillon en Chardonnay
Alcohol percentage 13.5
EAN doos 16009640360780
EAN fles 6009640360783