BIOD. Avondale Camissa rosé

Rose | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2017 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIOD. Avondale Camissa rosé

Avondale

Avondale is één van de oudste wijnhuizen in Paarl. Wijnmaker Jonathan Grieve maakt wijnen met behulp van de natuurlijke eco-systemen.

Bij Avondale wordt duurzame en natuurlijke wijnbouw uitgevoerd in overeenstemming met de gedachte Terra Est Vita - 'Soil is Life'.Voor het land en het bedrijf om te kunnen gedijen, elk aspect van het levende systeem ook moet gedijen. In alle acties die ondernomen worden, houdt men vast aan het sleutelprincipe van het leven - om voortdurend omstandigheden te creëren die bevorderlijk zijn voor meer leven.

Zakelijke partners en klanten worden opgenomen in de kijk op het wijngaardecosysteem en het wijnbereidingsproces. Er is een steeds groter netwerk dat, net als Avondale, zorgt voor zowel duurzaamheid als kwaliteit. Avondale inspireert door biologisch gemaakte wijnen van topkwaliteit te produceren, zodat uiteindelijke consumenten een buitengewone ervaring geboden wordt die is goedgekeurd door Moeder Natuur.

Bekijk Avondale

BIOD. Avondale Camissa rosé

Rose | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2017 | Doos 6 stuks

Over de wijn

Geweldige biodynamische rosé, die smaakt naar rood fruit, Turks fruit en citroen. Dit onderstreept de perfecte zuurgraad van deze wijn. Camissa rose kan er zoet uitzien, maar het is een droge wijn. Avondale Camissa is gemaakt van Grenache (40%), Muscat de Frontignan (33%) en Mourvedre (27%) 

Korte omschrijving

een serieuze rosé die ook met wijn-spijscombinaties ingezet kan worden

Overige informatie

Avondale is één van de oudste wijnhuizen in Paarl. Wijnmaker Jonathan Grieve maakt wijnen met behulp van de natuurlijke eco-systemen. Het water van de Drakensteinse bergwatervallen stroomt naar beneden over de wijngaarden en de eeuwenoude rivierbedding, waar de wijnmakerij en wijnkelders over- en omheen zijn gebouwd. In de hete zomerzon zorgt dit water voor natuurlijke afkoeling van de druiven.

Product specificaties

Artikelnummer C36749
Kleur Rose
Type Stil
Druivenras Grenache
Land Zuid-Afrika
Streek Paarl
Oogstjaar 2017
Afsluiting Kurk
Smaaktype Krachtig
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 10 graden
Assemblage Grenache, Muscat de Frontignan, Mourvedre
Alcohol percentage 13.5
EAN doos 16009640360766
EAN fles 6009640360769