BIO Vida Organica Chardonnay

Wit | 0.75 L | 2020 | Argentinië | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIO Vida Organica Bonarda

Vida Organica

Vida Organica valt onder de verantwoordelijkheid van de Zuccardi-familie van Mendoza, Argentinië. De speciale wijngaarden in Santa Rosa en Maipo worden uiteraard volledig organisch onderhouden. De Zuccardi's hebben altijd geloofd dat intensief werken met de natuur de manier is om wijnen van kwaliteit, karakter en aantrekkingskracht te produceren. Vida Orgánica is een viering van een gezonde levensstijl en een levendige omgeving. Vida Orgánica is een spannende lijn van wijnen gemaakt van biologisch geteelde druiven, zonder het gebruik van synthetische producten. Daarnaast wordt er ook met herwinbare energie zeer duurzaam gewerkt. Elk aspect van duurzaamheid in de productie van de wijngaard tot fles is opgenomen om elegante en karaktervolle wijnen te kunnen maken. Niet alleen wordt hier goed voor de druiven gepast maar de mens staat hier ook centraal. Geen groot-grondbezit gedrag hier, maar het Vida Organica label weerspiegelt het respect voor de natuurlijke omgeving alsook een manier van verbetering voor de levenskwaliteit van hun werknemers. Al hun werknemers en hun kinderen kunnen hier een goede basisopleiding volgen. Niet alleen op traditionele kennisoverdracht maar ook op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Viva La Vida met Vida Organica ! Goed bezig daar!

Bekijk Vida Organica

BIO Vida Organica Chardonnay

Wit | 0.75 L | 2020 | Argentinië | Doos 6 stuks

Over de wijn

Bij Vida Organica staat inderdaad het leven centraal. Niet alleen de druiven maar ook de werknemers moeten zich hier goed voelen. De druiven helemaal organisch geteeld en de mensen gelukkig door intern gegeven basisonderwijs en zorg voor hun geestelijke dan wel lichamelijke gezondheid. Logisch ook, want gelukkiger mensen maken lekkerder wijn. Zo is het toch? Vida Orgánica is de biologische lijn van de familie Zuccardi. Deze Chardonnay biedt elegante aroma's van tropisch fruit, groene appel, peer, banaan en ananas. Voeg daarbij een hint van honing en citroen. Geen houtrijping en vooral veel fraîcheur. Een loepzuivere Organic Chardonnay. Fijne borrelwijn of bij een zomerse lunch. Vier het leven, Viva Vida Organica.

Korte omschrijving

Viva la vida ! Chardonnay vol levenslust. Heerlijk zuiver. Niet zwaar op de hand, géén hout maar tropisch fruit, groene appel, en hintje van citroen.

Product specificaties

Artikelnummer C36500
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Chardonnay
Land Argentinië
Appellatie Mendoza
Oogstjaar 2020
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verfijnd
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 8 tot 10 graden
Alcohol percentage 13
EAN doos 17791728002352
EAN fles 7791728002355