BIO Pizzolato Prosecco Spumante brut (in geschenkverpakking)

Wit | Italië | 0.75 L | N.v.t. | Doos 1 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIO Pizzolato Back to Basic Pinot Grigio

Pizzolato

Settimo en Gino Pizzolate namen in 1981 het oude familiebedrijf van hun vader over, inmiddels één van de vooraanstaande biologische Prosecco producenten.

Een echt familiebedrijf en al meer dan vijf generaties werkzaam in de agrarische sector. Sinds 1991 ook al volledig biologisch gecertificeerd. We hebben hier te maken met pioniers die altijd open staan voor de nieuwste ontwikkelingen op de consumentenmarkt. Zo zijn ze sinds 2012 ook al volledig vegan. Van de pitten van de druiven maken ze een prachtige druivenolie. De uitgeperste druiven worden gecomposteerd. Daarbij zijn ook de prachtige M(ulti)- Use flessen een prachtig voorbeeld hoe alles kan worden hergebruikt.  Het gebruik van 100% gerecyclede dozen, de aandacht voor kurk of de altijd duurzamere labels vormen de achtergrond van deze unieke en essentiële beslissing om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Hun mousserende wijnen met hun fijne bubbels leveren grote elegantie, balans, sensualiteit en plezier. Elke botteling is ideaal voor feesten of het vieren van een speciale gelegenheid. Hun zeer smakelijke stille wijnen stralen passie en uit en vertellen het eenvoudige verhaal van een familie die zich inzet voor de wijnbouw en wiens goed bewaakte wijnbereidingsgeheimen van generatie op generatie worden doorgegeven. Pizzolato is duidelijk een wijnbedrijf waarvoor het maken van goede wijnen niet alleen goed genoeg. De toegevoegde waarde proef je niet in alleen in het glas. Ook in uw bedrijf laten ze direct iets extra's zien.


Website La Cantina Pizzolato

Bekijk Pizzolato

BIO Pizzolato Prosecco Spumante brut (in geschenkverpakking)

Wit | Italië | 0.75 L | N.v.t. | Doos 1 stuks

Over de wijn

Zeer fraaie spumante gemaakt van 100% Glera druif, langzame temperatuur gecontroleerde vergisting waardoor een mooie rijkdom aan smaak in de wijn zit. Deze smaak is elegant zacht en rijk aan citrus en een licht groen appeltje. 

Korte omschrijving

Feestelijk cadeau, deze kwaliteitswijn met een zeer fijne mousse.

Product specificaties

Artikelnummer C35347
Kleur Wit
Land Italië
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Kurk
Inhoud 0.75
Alcohol percentage 11
EAN doos 8022836000582