BIO Pizzolato Prosecco Ice Limited Edition

Wit | Italië | 0.75 L | 2021 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIO Pizzolato Back to Basic Pinot Grigio

Pizzolato

Settimo en Gino Pizzolate namen in 1981 het oude familiebedrijf van hun vader over, inmiddels één van de vooraanstaande biologische Prosecco producenten.

Een echt familiebedrijf en al meer dan vijf generaties werkzaam in de agrarische sector. Sinds 1991 ook al volledig biologisch gecertificeerd. We hebben hier te maken met pioniers die altijd open staan voor de nieuwste ontwikkelingen op de consumentenmarkt. Zo zijn ze sinds 2012 ook al volledig vegan. Van de pitten van de druiven maken ze een prachtige druivenolie. De uitgeperste druiven worden gecomposteerd. Daarbij zijn ook de prachtige M(ulti)- Use flessen een prachtig voorbeeld hoe alles kan worden hergebruikt.  Het gebruik van 100% gerecyclede dozen, de aandacht voor kurk of de altijd duurzamere labels vormen de achtergrond van deze unieke en essentiële beslissing om zo duurzaam mogelijk te zijn.

Hun mousserende wijnen met hun fijne bubbels leveren grote elegantie, balans, sensualiteit en plezier. Elke botteling is ideaal voor feesten of het vieren van een speciale gelegenheid. Hun zeer smakelijke stille wijnen stralen passie en uit en vertellen het eenvoudige verhaal van een familie die zich inzet voor de wijnbouw en wiens goed bewaakte wijnbereidingsgeheimen van generatie op generatie worden doorgegeven. Pizzolato is duidelijk een wijnbedrijf waarvoor het maken van goede wijnen niet alleen goed genoeg. De toegevoegde waarde proef je niet in alleen in het glas. Ook in uw bedrijf laten ze direct iets extra's zien.


Website La Cantina Pizzolato

Bekijk Pizzolato

BIO Pizzolato Prosecco Ice Limited Edition

Wit | Italië | 0.75 L | 2021 | Doos 6 stuks

Over de wijn

Prosecco die bedoeld is om goed gekoeld te drinken. De fruitigheid en body blijven bij de lage temperatuur toch goed overeind staan. Dat maakt deze ICE Prosecco tot een verleidelijk drank!

Spijs & moment

Perfecte wijn om je geliefde mee te verrassen!

Korte omschrijving

Verleidelijke lichtzoete en dorstlessende Prosecco.

Product specificaties

Artikelnummer C35204
Kleur Wit
Type Mousserend
Druivenras Glera
Land Italië
Streek Veneto
Appellatie Prosecco
Oogstjaar 2021
Afsluiting Kurk
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 5 tot 8 graden
Alcohol percentage 11
EAN doos 8022836006102
EAN fles 8022836006096