BIO Birds of Paradise Viognier

Wit | Chili | 0.75 L | 2019 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant BIO Salvaje Syrah/Rousanne N.S.A.

Emiliana

Viñedos Emiliana is in 1986 opgericht en richt zich op het produceren van kwaliteitswijnen uit eigen wijngaarden. Het uitgangspunt van Emiliana is: “De kwaliteit ontstaat in onze wijngaarden” en met dat in het achterhoofd wordt constant geïnvesteerd in kwaliteitsverbetering.  

In 1998 werd een apart dochterbedrijf opgericht: Emiliana Orgánico zoals de naam doet vermoeden maken zij de biologische wijnen. Alvaro Espinazo is hiervoor verantwoordelijk. Hij beschouwd als één van de beste wijnmakers van Zuid-Amerika. Daarnaast is hij wereldwijd toonaangevend op het gebied van biodynamische wijnbouw. De wijnen van Emiliana Orgánico worden dan ook volgens biodynamische wijze gemaakt!  De wijngaarden liggen in de streken Maipu, Casablanca en Rapel, alle drie gerenommeerde Chileense wijnstreken. 


Website Vinedos Emiliana

Bekijk Emiliana

BIO Birds of Paradise Viognier

Wit | Chili | 0.75 L | 2019 | Doos 6 stuks

Over de wijn

De kleur is mooi vol strogeel. In de geur florale tonen, rijpe abrikozen en honing.
De smaak is dik en zwoel. De subtiele zuren geven een lange afdronk, waarin een klein bittertje te herkennen is.

Korte omschrijving

verfrissende zachte licht exotische Viognier

Overige informatie

Viñedos Emiliana is in 1986 opgericht en focust zich sinds zijn oprichting op het produceren van kwaliteitswijnen uit wijngaarden die eigendom zijn van het bedrijf. Het uitgangspunt van het bedrijf is: “De kwaliteit ontstaat in onze wijngaarden” en met dat in het achterhoofd wordt constant geïnvesteerd in kwaliteitsverbetering. De wijngaarden liggen in de streken Maipu, Casablanca en Rapel, alle drie gerenommeerde Chileense wijnstreken. In 1998 werd een apart dochterbedrijf opgericht, Emiliana Orgánico, dat zich geheel toelegt op het produceren van biologische wijnen, onder toeziend oog van Alvaro Espinoza.

Product specificaties

Artikelnummer C36640
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Viognier
Land Chili
Streek Casablanca Valley
Appellatie Casablanca Valley
Oogstjaar 2019
Afsluiting Kurk
Inhoud 0.75
Alcohol percentage 14.5
EAN doos 37804320746280
EAN fles 7804320746289