Afbeelding voor fabrikant Mas Zenitude

Mas Zenitude

Mas Zenitude gelegen in het zuid-Franse Saint-Jean-de-Fos werkt volledig 'naturel'. Dit betekent dat de (biologische) druiven natuurlijk vergist worden en er van geen enkele toevoeging gebruik wordt gemaakt.

Mas Zenitude gelegen in het zuid-Franse Saint-Jean-de-Fos werkt volledig 'naturel'. De filosofie van Mas Zenitude is simpel: werken met de natuurlijke energie die het leven creëert en behoudt. Zo wordt de bodem als levend organisme behandeld, gevoed en verzorgd, in complete harmonie met biologische en biodynamische wijnbouw. Men gebruikt geen pesticiden en kunstmest. De druiven worden met de hand geplukt en volgens traditionele methoden geperst. Tot slot wordt er niks toegevoegd aan de wijn, ook geen sulfiet. De wijnen zijn ambachtelijk, gefermenteerd met inheemse gisten en ongefilterd. De resultaten zijn levendig en aromatisch.


Website Mas Zenitude

De wijnen van Mas Zenitude

1 wijnen
Sorteer op
Toon als
Op = Op
Afbeelding van Zenitude Audace N.S.A.
Aromatische rode wijn met in de neus tonen van kersen, tabak en specerijen. Stevige maar ronde tannines geven deze lichte rode wijn veel ruggengraat. De smaak is complex, kruidig met veel lengte en verfijning.